Csúfok trilógia

Csúfok trilógia

2012. február 7., kedd

Csúfok manga: Tally és Zane :)

Szégyellem hogy milyen régen volt már friss, de nem volt túl sok időm.

Ha már itt vagyok, beszéljünk az 'unalmas, elcsépelt' dolgokról... Csúfok manga meg ilyenek... Hátha valakit mégis érdekel :P

Emlékeztek még a történetre? Egy világ, ahol minden normális ember csúf és ha eléred a 16 éves kort, hivatalosan is felnőtt leszel, mehetsz a műtőbe, hogy nagy szemeket és csodálatos babaarcot kapj, tehát: Széppé tegyenek.


A Csúfok trilógia pár egyszerű, mégis különleges fiatal izgalmas küzdelmét írja le a világ ellen barátsággal, bajtársiassággal, megbocsájtással, haraggal és persze némi romantikával:)


A bestseller könyvek nagyon nagy lökést adtak az írónak, Scott Westerfeldnek, aki világhírű ismertségre tett szert általuk, a többi meg már történelem...


Ez a történet jelenik meg 2012. Március 6-án egy manga formájában a könyvesboltokban! Arról nincs hír, kis hazánkba mikor érkezik meg, de pl. Amazonon és egyéb internetes webáruházakban már előre lehet rendelni.
A manga Shay szemszögéből íródik, az előző bejegyzésekben, vagy facebook csoportunkban már sok dolgot megtudhattál róla, ha nyomon követtél minket. Ha nem, most megteheted itt.


Scott pedig, csak hogy senki ne unatkozzon, időközönként megmutatja nekünk a manga egy-egy szereplőjét... Én pedig azért vagyok, hogy ezt érthető, magyar módon közvetítsem nektek. :)


(Off: A manga kiadásának időpontja azért változott meg, mert újraszerkesztik az oldalakat, hogy nagyobbak legyenek és jobban láthassuk a képkockákat, rajzokat.)

Tally felfedve!



Ismerős képkockák lehetnek. Shay gondolatait olvashatjuk, amint arról beszél, hogy sajnos Tally még mindig nagyon vágyik arra, hogy Széppé műtsék(1.), hogy nem tudja, a becenevektől amiket Csúfszálláson kapnak egészen Újszéphelyig minden hamis. Azért létezik, hogy megutálják magukat. Tally nem tudja mit jelent az, hogy 'igazi', ezért Shay úgy dönt, jobb lesz, ha megmutatja neki.
Itt van felnagyítva az első képkocka:
A világos hajú Tally, a másik Shay.

A következőn is a 'dinamit duót' láthatjuk:
A szöveg jelentése: "Bár még mindig mérges vagyok Davidre, Tallynak tényleg találkoznia kell vele."

Vigyázat, szökik Shay, veszekedés a láthatáron :P
"Tally: Te őrült vagy! Shay: Talán. De nem úgy, ahogy te gondolod." (valami ilyesmi...)

Jöjjön végre egy közeli a gyanús, ideges Tallyról, aki fél, hogy leleplezik a titkát:
"Hogy érted? Szerinted Croynak van igaza?"

Ennyi mára Tallyból, most jöjjön a másik kedvencünk, úgy, ahogy még nem láthattuk:

Csúf-Zane :)

Igen, az egy kutyasíp, és ötletem sincs, miért 'Ta-da!-ra' méltó :P

Mindenesetre szerintem csúf-Zane is elég helyes. :D

Shay és Zane panel a reflektorfényben!
"Shay: Szerinted meg fogjuk ismerni egymást? Úgy értem, a műtét után. Zane: Ja, gondolom. Akkor is magunk leszünk, csak... a (ez nem tudom mit jelent, talán->) durva részek nélkül. Shay: De a durva részek a legjobbak."


Krim-Zane, még a műtét előtt, mert mint tudjuk, már akkor is ők voltak a legmenőbb csoport, csak Csúfszállás keretein belül :)
"Ez Krim ügy. Kriminális. Átmegyünk a folyón, és ha elkapnak titeket, komoly bajba kerülhettek."

Ennyit mára:) Remélem tetszett. <3

xoxo Shay



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése