Csúfok trilógia

Csúfok trilógia

2011. augusztus 25., csütörtök

Film lesz a Csúfokból-ez már elég valószínű :)

Egy cég megvette a Csúfok filmkészítési jogát.
Hogy ez mit jelent?
Van rá lehetőség hogy a Csúfokból film készüljön, vagy filmek sorozata. Magyarán gondolom az egész trilógia. Ez az első rész sikerétől függ majd.
Hogy állunk jelenleg?
Nincs forgatókönyv, nincs rendező, nincsenek színészek... Azonban ahova csak tudjátok írjátok az ötleteiteket, hogy kiket ajánlotok a különböző szereplők eljátszására, mert Scottie mondta, hogy ezt a filmkészítők is figyelembe fogják venni.
Legtöbbünk, engem is beleértve, ismeretlen színészeket akar Tally és Shay szerepére. Ez minden más országban is így van. Viszont valaki igen ismertet Dr. Cable szerepére. Valószínűleg egy így is fog történni, ha tényleg lesz film. (Még ne éljétek bele magatok, de mondjuk én nagyon úgy látom mindenhol hogy a motivációjuk és pénzük meg van hozzá;D)
Scott volt olyan kedves és arról is beszámolt a cégnek, milyen fontosak nekünk a szereplők és egyéb részletek. Épületek, városok, high-tech cuccok... Ezeknek mind igazinak kell látszódniuk.
Úgy néz ki hogy az egyik producer olvasta a Bogus To Bubblyt. A facebook oldalunkon már említettem az egyik kép alatt, de akkor most ide is leírom hogy mi ez, annak aki még nem tudja.:)

A Bogus to Bubbly: An Insider's Guide to the World of Uglies egy Scott Westerfeld által írt könyv, amely leírja a világ fejlődését és mai állását a rozsdások végétől. Bemutatja a high-tech cuccokat, a klikkeket és a Szépek világát. Ez egy amolyan kiegészítő kiadás, sajnos egyenlőre csak angolul.


Vissza a filmhez. A producer, elküldte a könyvet a film lehetséges forgatókönyvíróinak is, akiket megkörnyékezett.


Hogy mikor lesz kész a film? Még Scott sem tudja... Azt mondja több 10 milliókba kerül egy ilyen film össze-hozatala, bár már mondták neki hogy ne aggódjon, mert igen sokan támogatják ezt a projektet.


Később még kaptok több infot a dolgok állásáról és a Bogus to Bubbly tartalmáról, de most sietek.:)


Shay

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése