Csúfok trilógia

Csúfok trilógia

2011. augusztus 25., csütörtök

Csúfok film sajtóközlemény ; Meg van ki játsszaná Tallyt?

Kezdjük rögtön a gondolom mindenki számára legérdekesebb hírrel.
(Rövid leszek, mert nem találtam róla sokat.)
Lényeg a lényeg, azt rebesgetik, hogy meg van ki fogja játszani Tally Youngbloodot a készülő Csúfok filmben.

A színésznő becses neve Shailene Woodley. Igazság szerint halvány lila gőzöm sincs honnan vették egyesek(jó sokan), hogy már leszerződtették őt. Elméletileg rajta volt Wikipédián, valószínűleg csak én nem találom, vagy már leszedték. Bár én még mindig megrögzötten állítom hogy Emily Browning tökéletes lett volna a szerepre, és Shailene arcfelépítése egyáltalán nem Tally-s, bár ez csak magánvélemény. Igazából nem valami ismert színésznő, jelölték pár díjra, többek közt Teen Choice Awards-ra is párszor. Egyszer nyert Gracie Awardsot(Kitűnő, emelkedő női sztár egy dráma sorozatban, vagy milyen cím alatt.) A The Secret Life of the American Teenager miatt jelölték sokszor, de még volt pár filmje.

Ennyit róla. Akkor most beszéljünk a Csúfok film állásáról. Jöjjön hát a legújabb info róla(Júliusi, megjegyzem).

Megint csak azt tudom mondani mint általában: Megpróbáltam mindent szó szerint lefordítani, de ez nem mindig sikerült. A szöveg mondanivalója és lényege ugyanaz:) Pár lényegtelen dolgot kihagytam belőle... [S.]

// Ezen az oldalon minden fordítás saját! //

Csúfok film sajtó közlemény

A Davis Entertainment és a Lola VFX Csoport fogja filmvászonra vinni Scott Westerfeld jövőszerű, bestseller trilógiáját. A "Csúfokat" készülnek az első tervezett élőszereplős nagyfilmmé tenni.

LOS ANGELES(2011, JÚLIUS 24) - John Davis producer és a Lola Visual Effects (Lola VFX) alapítói fognak összedolgozni hogy finanszírozzák, kifejlesszék és egy színpadias, élőszereplős nagyfilmet hozzanak létre Scott Westerfeld New York Times bestseller "Csúfok", az egyik első jövőszerű trilógiája alapján, amit először 2005-ben adtak ki.

A filmkészítők megszerezték még Westerfeld SZÉPEK és KÜLÖNLEGESEK adaptálási jogát, amiket Simon Pulse adott ki először a Simon & Schuster cég által és aminek több mint 3 millió példánya kelt el. Jacob Forman ("Majd Meghalnak Mandy Lane-ért") írja majd a forgatókönyveket.

A CSÚFOKAT John Davis ("Mr.Popper pingvinei") és Jordan Davis(Ugorj be!) viszi majd filmvászonra, egyetemben Colin és Greg Strause-szal, a Hydraulx Entertainment zászlaja alatt. Lola Edson Williams-sze és Thomas Nittmann-ja lesznek az ügyvezető termelők, Adam Scroeder-rel együtt.

A Lola egy egetrengető vizuális effektes cég, kikövezve az utat a történetmesélés egy teljesen új szintjére. A Lola alakítottá át Chris Evansot a 90-font nagyságú nyápic Steve Rogersé az AMERIKA KAPITÁNY: AZ ELSŐ BOSSZÚÁLLÓ miatt. A cég alapítói Coling és Greg Strause, Edson Williams és Thomas Nittmann.

*Itt kihagyok egy részt, mert csak a Csúfok tartalmát írja le. Ha valakit érdekelne esetleg(bár nem hiszem), az itt megnézheti.;)*

"A 'CSÚFOK' egy furfangos, fiatalos trilógia tele mesterkélt karakterekkel akik végignavigálnak minket egy veszélyes, de elképesztő világon," állapította meg John Davis. "Nekünk ebben az időben, ahol élünk, már van elég megfelelő technikánk ahhoz, hogy a mozi varázsában teljesen átadjuk Scott elképzeléseit a vászonról."


Ráadásul Lola a cég a BENJAMIN BUTTON KÜLÖNÖS ÉLETE és A KÖZÖSSÉGI HÁLÓ mögött. Ezzel a technológiával és szakértelemmel, Lola meg fogja oldani a karakterek drámai "széppé" alakulását, miközben a Hydraulx létrehozza a Csúfok jövőszerű világát, egy remek, mégis hátborzongató jövőben.

*Itt megint kihagytam pár jelentéktelen dolgot.*

A Hydraulx egy díjnyertes vizuális effekt létesítmény, ami a 300, a HOLNAPUTÁN, a 2012, A KARIB TENGER KALÓZAI: ISMERETLEN VIZEKEN, az AVATAR és A FÖLD INVÁZIÓJA - CSATA: LOS ANGELES mögött áll. Alapítói Colin és Greg Strause. A cég kihasználja a Testvérek széleskörű filmes tapasztalatát hogy egy példátlan és széleskörű fényképészeti és fotorealisztikus megközelítéssel vizuális effekteket hozzon létre.

*Itt még ír pár dolgot a DAVIS ENTERTAINMENT-ről de az egyáltalán nem lényeges a mi szempontunkból. Ha valakit mégis érdekelne, az itt megnézheti. Le van írva kb az összes film ami mögött ők állnak.*

Ebben talán úgy éreztétek semmi hasznos információ nem volt, pedig a lényeg az, hogy már nagyon megy a szervezkedés film ügyileg, tehát most már mindenki fellélegezhet(remélem). No meg örülhetünk hogy olyan híres és jó filmek mint pl. a Benjamin Button mögött álló cég is közre fog működni a Csúfok film elkészítésében. Na meg persze az Avatarban és  A Karib-tenger kalózaiban elég jók a vizuális effektek, reméljük ebben is hasonlóan élethűek lesznek.;)

Shay

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése